Nshah's FotoPage

By: Nshah Zanal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 20-Jun-2009 14:09 Email | Share | | Bookmark
ASSIGMeNT

Telok ANson
Wajah Tua
harith
View all 4 photos...
Nih semua gambar2 masa aku mula mula dapat camera itu pun sbb terpaksa beli tuk subject digital image n photography..adehh aku ingat tader subject cam ni dalam course yg aku amik kat unisel ni huhuhu..tp di sebbkan subject ni juga la aku jatuh cinta ngan camera hehehe tapi ni sbhagian jer..aku tak ingat mana lagi gmbr tu aku simpan adehh...


Saturday, 20-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
First time lohhhh

hahaha arini aku br nak godek fotopage...dulu asek tgk org punya jer la ni aku pun aderr..huhuhu sibuk jer aku nih arg ader facebook aku pun ader..org ader myspace aku pun ader..hi5 pun aku ader..org da tagged pun aku ader huhuhu sudahnyaa sume tak berfungsiii..apalaaa...tak kira aku nak juga ader fotopage hehehe...hohoho disebabkan namanya "fotopage" aku nak ltk suma gambr kat dalam nih huhuh..

Yaaaa besok project p tangkap gambar kat area selangorrr...tangkap gambar building n nature je...tah lee yg pasti sok aku akn abis banyak duit huhuhu...huhuh pusing satu selangor tuuu...

Sok aku gerak ngan ..adehhh sape plakk ketu pintu nihhh..cis kaco daun tolll....oooo budak2 jual pin baju rupanyaaa....bagus diorg nih cr duit kat uni...huhuhu...sambung balikk..sok aku gerak ngan Azizul@gjoi N ashraff@acap huhuhuhu..maybe dalm kul 10.00 am kot..tapi diorg 2 ekor nih bukan leh caya kalo bangun tidoo adesss...kompom lmbtnyerrr..huhuhu ermm pape punn aku nak letak gambar dalam nih dulu..esok...esok punya gambar hehehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net